Sköna söndag …

Söndag morgon, och …. så skönt att bara vara. Det dåliga vädret fortsätter utanför fönstret så jag kan fortsätta mitt inneliv. Idag har jag börjat gå igenom gamla papper. Rensade för ett tag sedan …  räknade ut att det nog är ganska många år sedan nu – och sedan dess har det fyllts på. Så nu är det i stort behov av att gå igenom och kasta igen … Allt jag sparade då, som jag upplevde som intressant, viktigt osv., är nu historia.

Lite trist egentligen att leva sitt liv utanför sitt liv. Jag befinner mej alltid någon annanstans. Har försökt att bygga upp hem vart jag är, men man kan ju inte ta med sej allt. Visserligen behöver man inte så mycket för att leva och att leva bra, men alla personliga minnen – de finns här i lägenheten – och det är här som jag tillbringar minst tid.

Solen tittade fram en stund innan det var dags för den att krypa ner bakom horisonten. I det läget ser man som mest hur smutsiga fönsterrutorna har blivit på ett år. Men det är för kallt för att ens tänka på att putsa dem – bara att hoppas på att grannarnas är lika smutsiga så de inte kan se vår smuts …

img_0338.jpg
Man anar att där är något utanför …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *