Skinka, sillsallad o fotbad …

Kvällen före,

De blev visst lite fel igår med begreppen. Idag vet jag säkert att det är julafton i morgon.  Jag har lyssnat på radio Stlms Rimmstuga. Sedan gick jag över till radio Minnen och lyssnade på det sista programmet med Bertil Perrolf och Tommy Wahlgren från Visby. Ett program som jag lyssnat på varje kväll före julafton sedan början på sjuttiotalet.

Trots att det var 11 år sedan programmet sändes så kändes det i hjärterötterna. Förstår inte varför SR inte kan åstadkomma ett liknande program. Allt skall vara så ambitiöst och kulturellt nuförtiden …

I vilket fall så är all julmat klar, vi fick en provsmak ikväll och min besvikelse är att jag tycker skinkan var lite för salt. Maken tyckte den var ok – så förhoppningsvis var min bit för ”nära kanten”.

Jag har också, äntligen, haft tid med mitt fotbad – medan jag lyssnade på Perrolf.

Nu är klockan oanständig sen – 03.25 – så det blir inga bilder idag. De får läggas upp i morgon om inte Tomten stör för mycket …

2 reaktioner på ”Skinka, sillsallad o fotbad …”

  1. Hej och stort tack för blommorna dom var jättevackra. Här 32 grader kallt och mycket snö.Hoppas nifår en trevlig julafton GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR ULLA OCH ULLA

  2. Hej, hej,
    Det låter inget vidare med 32 grader – vi hade det häromdagen och det är inget vidare när det är åt andra hållet heller – men föredrar nog det – trots allt …
    Kram
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *