Sidensvansarna är här …

Igår blev det ännu en dag med borrande, skruvande osv. Det är inte alltid lätt när man är amatör. Det tar tid …

Nu finns där en bokhylla, vägghylla och skrivbordsskiva på plats. Städskåpet är inrett och alla verktyg på plats. Fler hyllor ska sättas upp på väggen, men vi ska skona grannarna och oss själva – arbetet återupptas på måndag igen. Det är en tuff betongvägg som ska forceras. Till dess ska jag testa min arbetsplats och se hur jag vill ha det och vad som ska göras. Inte lätta att bestämma sig – har blivit mer velig för varje år som går. Grejorna finns där, men en del åker nog tillbaka till stora varuhuset i nästa vecka.

Det passar bra, maken har fått meddelande om att hans visum är klart. Då tar vi bilen till Skärholmen, han fortsätter till stan och jag roar mig på stora varuhuset – hittar alltid något jag inte kan vara utan …

Skulle köpa en speciell gardin när jag var där sist, men den verkar inte finnas längre så jag får tänka om. Känns alltid lite vilse när ett moment är klart och nästa tar vid – där är jag nu. Men mest av allt längtar jag till att bara få vara igen, sitta framför min dator, gå igenom mina mappar med vackra bilder och designer – och – bara göra sådant som roar mig.

Nästa vecka blir hallen klar och jag ska fixa lite i sovrummet – men sedan blir allt lagt i malpåse tills i mars. De sista veckorna ska jag bara vara och planera inför min resa till CT i slutet på månaden. Tiden rusar …

Nu ska jag slå mig ner i soffan med ett glas vin, ratta in något sevärt, tända ljus och dofta på vår fina hyacint – det är lördag …

PS. Det är flockar med sidensvansar på den översta bilden – det ser ni väl …

20141108_170502 (1)

Kära kusin, den här bilden är till dig ...
Kära kusin, den här bilden är till dig …
... liksom denna ...
… liksom denna …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *