Sena kvällar …

Nu sitter jag här igen – alldeles för sent. Jag har haft radion på och det har varit Karlavagnen. Människor som ringer in och talar om sådant som är så viktigt för dem, jag sitter och är uttråkad – med vilken rätt …  Och varför sitter jag kvar? Varför går jag inte och lägger mig.

Ikväll kunde jag skylla på ett pussel som lag lagt upp från egen bild – valde alldeles för många bitar. Det går till så att man lägger upp en egen bild och så kan man bestämma hur många bitar – dvs hur svårt – det skall vara. Jag vill ju ha ett som verkligne skingrar tankarna, som ger avkoppling och som leder till att jag kryper ner i sängen och somnar bums med ett leende på läpparna. Ikväll blev det mest irritation, och nu är det för sent igen.

Men varför fortsätter jag då att lägga? Ja, det kan man undra? Jag skall nog försöka mig på det yoga-program som jag fick i förra veckan istället …

2 reaktioner på ”Sena kvällar …”

 1. Goförmidda!
  Har lagt dina nyupplagda pussel! Har ju lite fri tid emellanåt.
  Är nu klart att jag ska arbeta som koordinator här i Östfold, dvs östra, sydligaste regionen närmast Sverige. Upplägget blir ungefär som det jag hade i Sverige, men mycket bättre!!! Kan även arbeta från Göteborg. Å det känns kanonbra! Ska nu ta mig en sväng till skogen. Har hittat några kantareller och trattisar där förra veckan. Har nu kommit regn, så kanske har det kommit nya!
  Ha det gott så länge!
  Kramar
  Kicki

 2. Ja, det har blivit några pussel för att ”rädda” hjärnan. Den behöver lite kreativitet emellanåt – inte bara skrivelser … 😉 Tyvärr blir det mitt i natten …

  Vad roligt med jobbet – Grattis!!

  Jag förstår att du är kvar där i Norge, vi får höras då du kommer hem igen.
  Kram
  /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *