Prinsessan på …

Det är sådan liv på måsarna på nätterna, jag vet inte om det är de som väcker mig eller något annat. I vilket fall så har jag aldrig under alla dessa år vi bott i Afrika – där det aldrig är tyst – blivit störd av ljud. Jag har haft god nattsömn i alla fall. Nu har något ändrat sig och det tog ett tag innan jag själv kom underfund om att jag faktiskt låg vaken en stor del av natten och följdaktligen var jättetrött på morgonen.

Nu har jag löst problemet – även om det inte är optimalt – men jag har plockat fram de öronproppar som flygbolaget försett mig med. Allt blir tyst. Så tyst att jag inte hörde att det blev korsdrag i natt och att en av dörrarna smällde igen. Normalt skulle jag då ha stigit upp och kontrollerat att allt var ok på balkongen osv … Nu hade jag ingen aning och bara fortsatte att sova.

Jag sover som en prinsessa hela natten. Jag får ha mina drömmar ifred – även om jag nog gärna skulle vilja byta tema ibland. I morse vaknade jag till och med tio minuter innan klockan skulle påminna mig om att det är morgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *