Plug ins å sånt där …

Idag har det varit en sådan där tråkig dag som inte är värd att skriva om. Det mesta strulade och jag har kämpat med inställningarna till min mail. Något är galet – jag kan få sitta flera minuter medan den ”tänker” och skall skicka, öppna eller stänga ett mail. Har ju två mailadresser och den andra lade av den 14 oktober, sedan dess har jag inte kommit in där. Ändå har det mailprogrammet varit det snabbaste och min räddning vid flera tillfällen – men nu är det totalstopp. Det känner jag också, nu är det totalstopp i huvudet, jag vet inte längre vad jag skall göra …

Jo, jag har försökt faktiskt ägnat några timmar åt att tränga in i det där med Plug ins … Kom så långt att jag förstår att det är viktigt att de är uppdaterade eller inte där alls. Hur jag skall avgöra vilka som inte skall vara där har jag ingen aning om – alltså törs jag inget göra. Jo, jag har uppdaterat dem som jag vet att jag använder – typ …

Helt slut med värkande axlar och huvud så blev det fötterna i högläge på balkongen med armen i rätt läge med ett glas whisky … Det hjälpte lite, sedan serverade maken soppa och det hjälpte ytterligare. Lite norsk humer på dvd och ett fotbad – så var maken färdig, men jag fortsatte med mitt fotbad och Morden i Midsomer.

Nu är fötterna lena som barnrumpor, huvudet och axlarna helt ok igen. Inom några minuter så ligger jag på kudden kombinerad med spikmattan och med nyborstade tänder … God natt!

2 reaktioner på ”Plug ins å sånt där …”

  1. Roligt att bilderna har kommit tillbaka. Man blir så glad när man ser dessa vackra bilder och när man känner igen sig. Vad roligt att du kan promenera så långt igen, det är ju fantastiskt.
    Ha det fortsatt bra och hälsa.

  2. Ja, jag skall försöka skärpa mig med kameran … Men nu har jag glömt bort den två dar i rad igen … 😉
    /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *