Permission några timmar …

Som jag skrivit tidagare, maken är jättetrött på mej – han undrar om han ens är gift … Allt han gör får han göra på egen hand. Han ringer och berättar vart han är – jag har knappt tid att lyssna till honom. Hur vansinnigt kan det bli …?

Vädret har varitr så underbart dessa dagar, så jag skulle verkligen velat vara där maken är – men …  Kom ganska långt idag. Dessutom så var det bestämt att vi skulle åka med goda vänner till Hout Bay på restaurang på kvällen. Det bestämdes i torsdags, men väninnan som frågade – hon är också en swea, och har kanske ännu värre bekymmer än jag har. Hon blandade i hop dagarna, men det var i kväll och vi blev hämtade och – vi hade en jättetrevlig kväll. Både hon och jag behövde verkligen koppla av med några glas vin . Det var inte i vägen att våra stackars män också fick slippa Swea för en stund …

PS. Hade kameran med mej och den vackraste vy utanför fönstret, men kameran låg säkert i min väska …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *