Påskafton, visst ja….

Påskafton… Det gick mej förbi att det var påskafton i år. Jag till o med glömde bort dagboken helt…

Maken och jag hade en trevlig långfredagseftermiddag och kväll på ön. Vi premiärbadade i bastun, var jätteskönt – trots att vi glömt att köpa öl. Men ”bastukorven”, dvs ölkorven var lika god för det och sköljdes ner med kranvatten. Vi har faktiskt väldigt gott vatten i vår brunn där ute. Det blev heller inget dopp i sjön, räckte så gott med kylan ute på verandan. Så vi gick ut och svalkade av oss ibland och mumsade vår korv och drack vårt vatten.

Nästa morgon, dvs påskafton, så åkte jag tillbaka till stan. Med i båten hade vi lekhage och barnstol.  Jag åkte in till goda vänner, som var vänliga nog att låna ut en barnsäng och bilbarnstol. Alltsammans gick faktiskt in i bilen och takräcket behövde inte användas. Det var bra, för på vägen hem skulle en hel del inhandlas, hälften glömdes naturligtvis bort, vilket är vanligt nuförtiden, förstår inte…

Till slut var jag uppe med alltsammans, helt slut. Bilen parkerades i garaget och sedan parkerade jag mej själv i soffan. Där blev jag sittande i solen och försökte bli varm igen. Den iskalla vinden ute hade trängt igenom alla kläder kändes det som. Det tog faktiskt flera timmar innan jag kände mej varm igen. Kanske det hjälpte till att jag skulle montera säng o stol, tvätta hagen och fixa diverse annat. Så när det var dags för sängen – alldeles för sent som vanligt – så fanns inte en tanke på någon dagbok…

img_8685.jpg

Den här gången hade vi inte så mycket packning….

img_8687.jpg

Årets första svan.

img_8689.jpg

Privat….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *