Storm på balkongen …

Vi har idag lyssnat ca en timme på Ring så spelar vi och sedan stängde vi ner. Det är lite osäkert hur många ”gig” vi har på det trådlösa.

Eftersom vi inte kunde sitta och lyssna på Sveriges Radio, så åkte vi till stan – där vi gick på en mässa kallad Indiba – en härlig mässa med utställning av det mest fantastiska saker – ja mycket krams också – men i huvudsak kvalitet. Bland annat – vilket förvånade mig – så hade två utställare de mest fantastiska saker gjorda i tovad ull … Det är väldigt ”smalt” i Sverige, trots alla möjligheter. Här hade man verkligen tagit ut svängarna.

Det blåste upp rejält, så när vi skulle äta lunch i Waterfront så satte vi oss inomhus. Vi var lite oroliga över vårt parasoll, som visserligen hade tre ”stormlinor”, men ändå … Det visade sig att det fanns inget parasoll kvar på balkongen när vi återvände hem – det låg ”klistrat” mot en mur nere på gården. Tack o lov så hade det inte krossat någon fönsterruta på sin färd ner. Men det var totalt ”lealöst” – dvs totalhavererat …

Jag tillhör ju de ”händiga” optimisterna och försökte ju naturligtvis reparera, maken tillhör de som förutsätter att man inte kan åstakomma någonting med någonting. Jag lyckades få ihop parasollet till en ynklig kopia av orginalet, men om det inte blåser så skall vi nog kunna få lite skugga …

Afrikansk dans av afrikanska män …
img_3394.jpg

Maken närmar sig vårt parasoll som ligger ”klistrat” mot muren …
img_3400.jpg

En ”Hjälte” som bärgat vårt sargade parasoll …
img_3403.jpg

2 reaktioner på ”Storm på balkongen …”

  1. Hälsningar från Koh Tao i Thailändska gulfen. Sitter ute på krogen med inbyggd (gratis!) uppkoppling. 28 grader – minst – här också. Vi ses på ön! Kram!

  2. Hej, hej!

    Ja, det börjar närma sig då vi sammanstrålar på ön igen med handskar, halsduk och kanske toppluva …
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *