På kinesiskt vis …

img_3271.jpg

Hilda kom som vanligt i morse och vi åt vår frukost ute på stan. På vägen hem gick jag in till en ny kinesiskt massagelokal och frågade om det fanns tid. Jo, jag kunde komma kl 3. Timmarna fram till dess ägnades åt SWEA – som nu ligger utbrett på mitt golv och jag försöker få lite kronologisk ordning i all röra. För ändamålet har jag inköpt två pärmar och två register, så nu kan det inte bli annat än ordning 😉 Åtminstone försvinner de lösa högarna in i pärmar …

Jag gick ner och fick min massage – Swedish massage. Det fick jag av den förra tanten också – men detta var helt annorlunda och mycket mer ”detaljrikt”, hur man skall förklara det hela. Kanske var det lite kineskisk touch på det hela – i vilket fall var det mycket bra, så jag har beställt ny tid hos henne till på måndag. Hon ger också Deep Tissue Massage, en massage som går på djupet och som jag fick i Ghana. Den skall jag prova om några veckor, men måste vara mjuk i kroppen först, annars känner man sig som om man blivit överkörd av tåget. Men i långa loppet är den bara så skön. Måste passa på här nere, för hemma har jag inte råd med detta.

Det blåste upp på eftermiddagen och kom sådana hårda byar, så det känns lite läskigt. Kommer ju ihåg för några månader sedan då våra balkongdörrar lyftes av och ramlade ut. Idag var det bara några lampor som ramlade ner, så maken fick order om att inte öppna några fönster. Vilket gjorde att han sprang omkring och tyckte att det var alldeles för vamrt, tror jag det – han vill alltid ha korsdrag och jag fryser …

En grann solnedgång blev det i alla fall …
img_3270.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *