Omgiven av livet …

Före – typiskt 80-tal …

Vi har haft en underbar, arbetsfri lördag på ön … Jag har suttit i skuggan och njutit av värmen, läst mina veckotidningar som jag prenumerade på – för tre år sedan. Jag prenumererar för korsordbilagans skull, men vad vore en veckotidning utan recept. Där är recept med rabarber, kakor, smörgåstårtor, grillning och recept på hur man gör egen ny lag till kräftorna. Eftersom jag prenumererat på samma tidning några veckor varje sommar så kan jag följa varianterna på smörgåstårtorna, pingstbuffén, midsommar och fruntimmersveckan. Kan avslöja att efter några år kommer samma recept åter …

Jag har rivit ur korsordsbilagorna och behöver inte prenumerera nästa år. Där är tillräckligt med korsord, även om jag tar med till CT.

Tillbaka i stan, här ligger vårt liv i mer eller mindre stora högar runt oss. Det är som rörigast just nu. Alla högar – slängas, Stadsmissionen, ön eller Strängnäs.  På måndag kommer fotografen och då ska det se attraktivt ut. Ha, ha …

Halva sovrummet ommålat – det är lite krångligt eftersom utrymmet är begränsat, jag måste flytta möblerna vartefter.  Maken har kört några lådor till Stadsmissionen idag och några hyllor och packlådor till Strängnäs. I morgon ska jag måla klart sovrummet. Det blir jättefint – varför blev det inte av tidigare …

Efter och snart klart …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *