Nyreparerade …

Nu sitter jag här med min egen ”nygamla” dator … Hur klarade man sig förut utan dator, vad gjorde man? Och vad är det  man slutat göra som man gjorde förr, men som man rimligtvis inte hinner göra nu?

Datorn kom hem från farbror doktorn samtidigt som jag. Maken hämtade oss båda, så nu sitter/halvligger vi här i soffan. Hittills så är det bra med oss båda och det är en fröjd att kunna använda den som laptop igen. Jag har nog skrivit det förut, men skriver igen.

Datorn har fått nytt tangentbord och batteri. Jag har fått en massa brosk borttaget från ovnsidan på min tå och förhoppningsvis skall jag kunna ha normala skor i framtiden. Men innan dess skall jag ligga här med foten i högläge i några dagar.

Maken passar upp och det gör han bra – hittills, men mina önskningar har kanske inte varit så storslagna än. En kopp kaffe, ett glas vatten och en bit leverpastej fick ersätta ett mål mat som medicinen skulle intas tillsammans med. Det låg också på makens lott att fixa middag, det gjorde han med bravur. Som starter fick vi lant- och murkelpaté och sedan blev det kräftor – jättegoda. Hinner nog bli bortskämd här de närmaste dagarna, kan man be om kräftor igen …

Nu skall jag hoppa in till sängen med hjälp av kryckorna, hoppas att grannarna sover …..

4 reaktioner på ”Nyreparerade …”

 1. Hej!
  Hoppas det blir bra med din fot den här gången. Önskar att jag var lika modig som du är. Mitt barnbarn håller på att fixa skype åt mig med vet inte vad du har för mailadress nu för tiden, det vill inte lyckas med din gamla iallafall. Vi skall nu åka och fixa lurar med mikrofon så jag har kommit en bit på väg.

  Ha det bra!

  Kram Solveig.

 2. Det kommer att bli bra – är redan bra om jag inte anstränger den för mycket. Ser fram emot att få kontakt med dig via Skype. Har försökt per telefon några gånger – utan resultat.

  Det blir säker jätte bra med lurar och mikrofon – då kan vi prata hur länge som helst. Det är bara vår egen tid som sätter gränser. 😉

  Jag skall försöka ringa dig i veckan och hoppas att det är någon som svarar …
  Kram
  M

 3. Åh, hjälp! Solveig och Pia på Skype – nu kommer ni ju aldrig komma i säng! 😉

 4. Jodå, min väninna Solveig är en sansad person med fötterna på jorden. Det är bara när vi ses som det ”drar iväg” …
  //M/Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *