Nyklippt …

Ja, det började med ”pappersexercis”, men sedan bestämde jag mig för att gå till Frissan – äntligen – har varit på väg sedan jag var i Sverige, men har ingen bra där.

Maken tog mig i handen och följde med. Vi stannade vid blomster affären och valde ut två stora, tunga blomkrukor som skall stå emot stormbyarna.

Sedan fortsatte jag till de få metrarna till min frisör. Hon hade tid med detsamma, så jag blev klippt. När det var klart gick jag inte hem, utan fortsatte gatan fram och kikade i butiker. Det blev lite nyttiga nötter inköpta och en vitanminburk.

Väl hemma så satte jag mig med min bok, den är så spännande bitvis att jag inte kunnat läsa den innan jag skall sova. Men nu satt jag med en kopp kaffe och fötterna på en fotpall.  Vilken lyx i ett par timmar. Jag kan varmt rekommendera boken om man vill ha spänning: Skumtimmen av Theorin. Jag har hans andra bok i bokhyllan, vet inte om jag skall fortsätta med den eller ta något mer romantiskt …

Sedan blev det förståss att försöka ta ikapp det som skulle göras. Jag börjar faktiskt komma en bit på väg – det jobbigaste är att uppdatera föreningens webbsite – programmet är helt hopplöst det tar inte emot kommandon om skriftens storlek och utseende. Och det är precis det som har ändrats på alla sidor efter den centrala uppdateringen av programvaran …

Så att komma ihåg att skriva här …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *