Nya dotorn …

Idag hämtade jag äntligen min nya dator. Glad i hågen vandrade jag hemåt med kartongen under armen. Maken passade på att ansöka om nytt pass, det gamla, som är ganska nytt, kommer att gå ut under våren. En annan historia. Vi plockade ihop våra saker för att åka ut till stugan på ön. Jag skulle gärna stannat i stan, men bredbandet finns i stugan, och meningen var ju att jag skulle installera en massa på min nya dator.

Min nya dator, ja … Den är inte alls vad jag förväntade mej… Den är visserligen en powermaskin, har man sagt mej. Bilden är visserligen 2 cm bredare – men – den är 2,5 cm lägre …!! Vilket gör att jag upplever den som mindre än bilden på den gamla datorn. Bokstäverna är så små att jag inte kan se dem – går antagligen att ändra, men hårddisken skulle vara på 120 gb och det visar sej att den bara är 106 gb, som jag förstår det då jag går in och kontrollerar.

Så, min glädje byttes ut mot, ja fånigt nog, stor sorg. Vet nu inte hur jag skall göra. Min Olof, som levererat den, är bortrest till fredag så jag kan inte fråga honom. Vad jag tycker om skärmen vet jag inte … ja, ja.  Så nu står den där bredvid min kära gamla ”lilla” maskin …

img_1811.jpg

Det har blivit höst även i Årsta …
img_1814.jpg

Maken häller av allt regnvatten från kruväxterna som står i fotbad …

img_1817.jpg

Tomaterna, som jag köpte för barnbarnet skull, börjar mogna, men plantan är nu slut …
img_1821.jpg

Ja, se själva …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *