Ny månad – igen …

Det händer inte så mycket just nu. Hilda har kommit till rätta – kanske jag redan skrivit om. Hon har redan hunnit krossa glaset till ett fotografi – men en massa annat också – bra saker. Hon är flink och vi gillar henne – tro inget annat.

Morgonpromenaden var varm och då semesterperioden är över så är där inte så många längs strandpromenaden.  Man möter ett antal som är på väg mot vår start och när vi går tillbaka gör de detsamma. En del känner vi igen från andra morgnar. Det är en liten stadsdel och det blir lätt att man kommer ihåg folks utseende.

Det ramlade ner ett vykort i brevlådan idag – dotterdottern i CA har lärt sig att mormor älskar solnedgångar. Tack så mycket – den var otroligt vacker – dessutom gillar jag Pluto och Musse Pigg, som var med på ett hörn. Hon har varit i LA på gymnastik turnering. Hennes lag kom trea – duktiga tjejer …

Det var fredagslunch med de svenska damerna. Vi har varit ganska många de senaste veckorna och det blir smått kaos på restaurangen när vi sätter igång, innan alla har beställt dryck och mat. Stackars servitris, tänker jag rätt ofta innan allt är på plats.

Idag satt det två äldre herrar – som var helt fascinerade eller förskräckta. De stirrade i stort hela tiden, kanske var de svenskar och försökte höra något genom det kackel (som jag inte gärna vill erkänna, men som det faktiskt mest liknar). Eller så beundrade de oss … Det är minst två samtal i gång samtidigt och en massa skratt – märks stor skillnad när vi fått in maten. Då är det nästan tyst i ett par minuter innan det är igång igen – vi har faktiskt väldigt trevligt …

Personalen önskade oss välkomna tillbaka nästa fredag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *