Nu är de här igen …

Idag har urmelkottarna slagit till igen …

Det började med att jag försov mej, men det var knappast deras fel – men jag blev sen när jag skulle till sjukgymnasten och glömde mina obrukbara dvd-skivor som skulle lämnas tillbaka. Jag kom varm och svettig till sjukgymnasten – hur kul kändes det …  Jag svettas ju alltid i huvudet och ansiktet så att alla kan se det, men hon visade inte med en min att hon såg. Pinsamt var det i alla fall. Som tur är så är det armen hon arbetar med och där var det torrt.

Jag åkte hem igen, men kände inte för att återvända till stan en gång till, så jag satte mej vid datorn. Då konstaterade jag att jag inte kunde komma in på internet. Det kunde jag inte igårkväll heller – jag ramlade ur och sedan gick det inte att logga in igen. Jag ringde till supporten, som svarade omgående och jag fick hjälp – så det var tydligen inte min dator som felade. Men maken hade använt ”pluppen” alldeles innan och han hade inga problem, medan jag fick ställa om till långsammare hastighet…

Sedan började jag scanna in fotoalbum. Det var sådana där album där man stoppar in bilderna i plasfickor. Jag tog ut, scannade och satte in – 4 bilder åt gången klarar scannern. Allt gick bra till o med 240 bilder, men sedan vägrade programmet – eller vad det var – att spara bilderna. Då hade jag 40 bilder som bara inte gick att spara. Bara att ”slänga” …  Det kanske är i min dator de har tagit plats i alla fall …

Jag bestämde mej för att programmera videon, för det var ett program jag skulle banda som skulle gå i repris i kväll – då svarar vidoen att jag har fel Showview-nummer. Jag kollar i tidningen och lägger in det igen – fel. Jag knappar in mej på datorn (internet fungerar fortfarande) och konstaterar att programmet går inte över huvudtaget … Vilket gör mej ilsken, hade jag vetat att det inte stämde så hade jag spelat in vid första tillfället …

Avbröt och började leta efter ett viktigt papper – som inte finns. Gick igen tidningsinsamlingen och det var väl tur det – för där hade två av mina nyinköpta böcker hamnat. Maken bedyrade att han inte lagt dit dem och jag vet att jag har inte gjort det. Papperet är fortfarande borta …

Posten är i luften, men undrar hur skönt de har det där uppe i tio grader …
img_1857.jpg

Hösten har kommit, rådhusvinet är verkligen vinfärgat …
img_1855.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *