Nostalgi på dvd …

Igår när jag öppnade denna sida för att uppdatera så hade jag 135 spam som skulle deletas. Jag var inne på att deleta alla på en gång, om det nu går, men tänkte att jag måste titta om det var något personligt meddelande. Uti fall att. Jag bestämde mig för att inte bli irriterad, inte känna hur trött jag var – bara jobba på. Så jag satte mig att markera vart och ett för att deleta (kan man sedan göra med en sida i taget) och … Mitt i bland alla dessa hopplösa meningslösa, påtvingade och obegripliga meddelanden så låg en hälsning från min väninna. Då kändes det riktigt bra, men jag orkade inte ladda upp bilderna som vi tagit på stranden. Om jag skall säga som det är så orkade jag inte ens leta efter kameran.

Nu har jag tagit fram kameran och skall lägga in bilderna. Inga spam idag – men en kraschad dator – igen … Hjälpte inte mycket med den uppdatering som jag gjorde tidigare. Jag har verkligen ett måndagsex … Vi skall inte tala om vilka bekymmer jag har dagligen med mina mail. Det är helt enkelt inte roligt så fort jag måste ladda hem en bilaga eller bifoga en själv. Vilket är i stort sett det som är det som jag håller på med …

Idag tog jag en paus och gick ut och åt lunch, skulle träffa vår gäst hos gubbarna. Hon skulle först gå och få sin manikyr och pedikyr, sedan skulle vi sammanstråla där. När jag kom så satt en bekant där och hans fru var på ingående. Det blev en riktigt trevlig stund med mycket prat och vår gäst anlände och det fortsatte ytterligare en stund. Sedan var det dags för mig att gå hem och försöka avsluta en massa arbete. Vi skall ut på resa imorgon och jag måste bli av med en massa papper som hamnat på mig att skicka ut.

Några timmar senare kunde jag gå ut på balkongen och vara lite sällskaplig och njuta av det sköna vädret. Min vita vecka fick sig ytterligare en törn – men det var det värt. Vi bestämde att vi skulle avsluta kvällen men en rulle, men inte som igår med som tog 3½ timme. Jag letade bland skivorna och valet föll på Sällskapsresan. Alla hade vi sett den, men den tål att ses igen. Vi kunde skratta åt replikerna även ikväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *