”Normal” sommartemperatur …

Vilken skillnad i temperatur – luften är krispig. I skuggan känner man verkligen skillnad. Vimplarna visar att vinden kommer norrifrån, men på vattnet följer vinden dalsänkan – den visar på ost och det gick vitgäss till och från.

Det är fortfarande gul pollen i luften, även om det avtagit betydligt. Men, jag känner av det och eftersom hela trädgården är dränkt i detta gula bestämde jag mig för att fixa med annat än trädgård idag. Jag tog fram mina tyger och har nu valt ut de färger som ska ingå i mitt nya lapptäcke. Låter lite mossigt, men jag klarar inte av att sitta stilla och inte ha något i händerna när jag sitter framför tv:n.

Blev sittande uppe ikväll för att titta på några repriser, bl.a. Falkenbergsrevyn. Jag tycker de är roliga och väldigt vassa. Har följt dem i flera år. I år har de med en ny, lång kille som är mycket bra (han kanske var med redan förra året – tror inte jag såg dem då). Min gamle favorit, en man som skelar med ögonen, har fått konkurrens. Hann  i vilket fall med en hel del med mina små lappar.

Några av de återstående blomsterbuskarna har slagit ut – får väl köpa plastblommor till midsommar …

IMG_0667

 

 

 

 

 

 

Ska vara en humla här ngonstans ...
Ska vara en humla här någonstans …
Här hann humlan Humlan hann försvinna innan kameran fixat inställningen ...
Här hann humlan försvinna innan kameran fixat inställningen …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *