New York, New York ….

Nu är vi tillbaka i NY efter några dagar i Washington. Här är kallt och regnar, liksom i förra veckan när vi kom. I Washington hade vi underbart väder. Sol och varmt med 39 grader. Väldigt trevligt för dem som inte satt instängda i en konferenslokal …

Jag sitter i Svenska Kyrkan och skriver. Här är trevligt, en mötesplats för svenskar som just nu sitter och fikar och pratar svenska med varandra. Själv skall jag ta mig en kopp kaffe och en kanelbulle när jag skrivit detta.

Jag har hur många foton som helst, men har ingen möjlighet att lägga in dem. Det får bli när jag kommer hem.

Allt är bra med Kicki och mig, men stackars Karin ligger i sängen idag och är förkyld. Hon missar inget i kylan. Det är långkalsonger och stor sjal som gäller och händerna i fickorna eftersom vi glömt handskar hemma …

Återkommer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *