Nästan ok med vinden – men visst …

Idag har vinden varit lite till och från – mest från faktiskt. Utom när det var dags för vår tisdagsmiddag. Då drog den på ordentligt igen och jag funderade på om vi hade ”säkrat” hemma – men inte mycket att göra. När vi beställde bordet fick vi veta att man inte kunde sitta på gården, men att vi skulle få sitta på The Patio. En miniterass under tak. När vi anlände hade vinden kantrat och ökat. Det fanns inte en chans att vi kunde sitta där – det fick bli inomhus. Vi njöt i vilket fall av god mat och trevligt sällskap.

När middagen var över hade vinden mojnat och maken och jag kunde avsluta kvällen på balkonen. Det är fortfarande 30 grader varmt – och utan vinden – helt underbart. Maken är normal och har lagt sig. Jag borde lägga mig, ser fram emot när dygnet får fler timmar. Nu måste jag gå ut och sätta mig och njuta. Men, visst – blommorna har tagit stryk – liksom mina designade värmeljusglas …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *