Nästa – Kuala Lumpur …

Här avlöser festerna varandra – ibland. Denna vecka var en sådan vecka. Igår sågs vi några på en trevlig middag i Camps Bay, med den mest underbara utsikt – igen – över havet och solnedgången.

Idag har jag lagt sista handen vid packningen och lackat golvet i vår lilla lägenhet som vi hyr ur. Den hantverkare som vi anlitade och vi har inte samma uppfattning om när det är färdig lackat. Vi borde nog ha gjort hela arbetet själva – men nu är det som det är och vi får försöka få så bra slutresultat som möjligt. Golvet är nu lackat två gånger efter att han tyckte att det var färdig och det ska få ytterligare en strykning innan det är klart.

Tänk att det är så svårt att packa för ett varmt klimat … Har ju bott så i många år, men vet plötsligt inte hur jag ska packa. Nu är det i alla fall klart och nu blir det sängen. I morgonförmiddag kommer taxin och sedan kan jag inte göra mer – då är jag på väg och vet att det kommer att lösa sig oavsett vad som ligger i väskan.

Får se hur pass mycket tid (och internet uppkoppling) som jag kommer att ha de närmaste veckorna och hur frekvent jag kan skriva här.

Kuala Lumpur – nu kommer jag …

2 reaktioner på ”Nästa – Kuala Lumpur …”

  1. Låter underbart med värme o sol o fester. Kuala Lumpur hoppas jag blir en trevlig utflykt.
    Vore kul att mejlas. Vi hörs. Tomas

  2. Hej Tomas, long time … Kul att du hittat hit.
    Ja, du vet ju hur det känns med värme – här är den inte lika skön som i Namibia. Vi får höras då jag kommer tillbaka till CT.
    Hälsningar
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *