Mysteriet är löst

Idag kom maken strålande glad och visade mej något han hade i handen – de nycklar som försvann förra gången vi var här. Han låste upp vedboden och sedan var nycklarna spårlöst borta när vi skulle låsa upp verktygsboden. Vi letade och letade och till slut köpte vi nya lås, kusinen kom med en bultsax, men innan vi knipsade låset så fick vi veta att det fanns en uppsättning nycklar till i grannstugan. Så vi slapp bryta upp låset. Nu är våra egna nycklar till rätta och vi har två extra lås.

Vi grejade, plockade och städade hela dagen. Vädret var härligt och vi kunde ta fikapaus utomhus. Kusinen kom lagom till vår sena lunch, som också kunde avnjutas utomhus. Hon sattes att plocka blommor, och arragerade de mest fantastiska buketter.

Några timmar senare kom vännerna från Sundsvall, de hade snurrat lite på småvägarna i Hälsingland, men tack vare en liten serpentin som maken hängt upp så kom de till rätta. Vi har en trevlig kväll, där vi kunde sitta ute, lite hjälp med värmen fick vi från en av våra nyinköpta strålvärmare. Det blev grillning och gott därtill och alldeles försent, som vanligt …

img_1094.jpg
Maken klipper gräset …

img_1096.jpg
Kusinen torkar stolarna …

img_1097.jpg
Maken tar igen sej i hammocken …

img_1098.jpg
…. kusinen på verandan …

img_1100.jpg
Något suddigt, men kärt besök ….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *