Mysigt regn …

Igår blev det en lugn dag – inte så mycket bilkörning. Vi körde över halvön till False Bay och letade snäckor på stranden. Det blåste härligt och vågorna sköljde in mot stranden. Med fickan full av snäckor körde vi söderut mot Simonstown där vi åter avnjöt en härlig lunch med fisk. Det har blivit mycket fisk – det kan man här i Kapprovinsen. Hemresan gick via Chapmans Peak och den fantastiska utsikten över bl.a. Hout Bay.

Men det kändes inte helt fel när biluthyraren kom för att hämta bilen – det har varit en intensiv vecka. Nu väntar en vecka av olika aktiviteter – men av lugnare slag och kommunala medel. Våra vänner ville åka till Waterfront idag och vi bestämde att göra det efter morgonpromenaden. Det blev ingen morgonpromenad, det blev – regn …! Helt otippat, men jag tycker, som jag skrivit tidigare, att det är mysigt när det regnar. Då kan man bara vara och koppla av. Det är så ovanligt att vi har dagsregn här, men det ser ut att kunna bli det idag.

För en stund sedan ringde vännerna och sade att de åker. Vi har faktiskt inga regnkläder här, inte ens ett paraply.  Regnet har tagit i ytterligare och jag hoppas att de hann in i bussen innan det ökade.

Har passat på att ladda hem ett program som behövs för min nya telefon och ska passa på att lära mig lite om hur den fungerar. Kan ringa, ta kort och skicka sms i nuläget. Det behöver man inte en avancerad telefon för …

(Har nu äntligen lagt in bilderna på Badförsök … för några dagar sedan)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *