Mycket gräs blir det…

Det har varit en slitsam dag – igen. Vet inte hur mycket torrt gräs jag krattat i hop, åtskilligt är det. Det syns faktiskt skillnad. Men det dröjer nog innan det blir grönt. Det är lätt att tro att man är i maj, när det har varit majtemperaturer, men nu kommer kylan igen… Tyvärr, det är så lätt att vänja sej vid värme.

Kylan kommer nog att hålla i sej, dottern är på väg till Sverige, hon kommer på påskdagen och en sak kan man vara säker på. Det är att det alltid blir väldigt kallt när hon kommer och kylan stannar tills hon lämnar… Meterologerna har nu aviserat mycket bestämt att det nu skall bli kalla vindar från norr, och det ser inte ut att vara något kortare besök …. Ja, ja – men det är ju faktiskt bara april.

Vi tog en liten rast med lunch på altanen, och då kunde vi känna att det det börjar komma ner kall luft, men solstrålarna var det inget fel på, jag hann bli knallröd i ansiktet på en inte alltför lång stund.

Maken och jag åkte tillbaka till stan idag, vi skall göra en sista ansträngning att göra hemmet beboeligt igen. Vi skall ju ha en 9 månaders här. Han kommer nog att tycka – toppen – vi kommer nog inte att tycka likadant. Så i morgon sätter vi igång…

img_8653.jpg

Det bästa med att åka tillbaka, packningen är så liten o lätt…

2 reaktioner på ”Mycket gräs blir det…”

  1. Japp! Bered er på snöstorm på söndag som håller i sig!

    Attans… hade hoppats på lite varmare väder… undrar jag om det behövs varmare jacka/byxor till sonen då än vad jag har tänkt mig… Varför kan det aldrig vara fint när jag kommer…

  2. Antagligen för att straffa dej, då du nu valt att inte bo kvar här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *