Mycke´ nu …

Nu är det full fart inför avresan … jag har gått igenom garderoben idag. Vad ska med, vad ska stanna hemma. Egentligen ska inget med – kan inte frakta kläder mellan två boenden. Men, jag har vissa favoritplagg. Har försökt att hitta nya varje år som ska stanna på respektive kontinent, men, i år har jag inte hittat något vare sig i Kapstaden eller i Stockholm. Däremot i närjag var hos dottern i Folsom hittade jag både linnen, knickers och sandaler. Vad gäller shorts och linnen var det mycket enkelt – jag köpte helt enkelt två av alla, men det lät sig inte göras med sandalerna. Har ännu inte tagit ställning. Tur att vi får ha 30 kg med tanke på min skostorlek …

Jag är ju numera en fullvuxen person och har svårt att hitta kläder som jag vill ha. Har samma hopp varje år att nästa gång jag kommer hem så har jag kommit ner i min vanliga storlek … Det har gått några år nu och jag måste kanske acceptera att sköldkörteln är den som bestämmer. Har åtminstone hittat en dos som gör att jag mår bra – kilona sitter där de sitter …

Sitter och zappar på tv:n – vill hinna se så mycket som möjligt av svensk TV – som är bra. Har bandat massor och bränt ner för att kunna ha mysiga tv-kvällar ibland när vi kommer ner. Ikväll hamnade jag  på en kanal där man diskuterade hur man ska attrahera det andra könet. Har försökt lägga det viktigaste på minnet.  Maken sover och såg inte – men jag ska försöka ta fram några av knepen imorgon. Det var något om att komma närmare, vicka på höfterna och rodna – men kommer inte ihåg om det gällde för tjej eller kille …

Precis när jag stängde ner datorn, reste mig upp och öppnade balkongdörren – rutin varje kväll – så fick jag syn på halvmånen! Det har inte funnits en måne eller några stjärnor på flera veckor, bara mulet, mulet – men nu lyser månen där och det var en helt annan kyla i luften. Dags att ge sig av snart …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *