Musik på licens …

Det blev en kort promenad på stranden idag och sedan en sen frukost/tidig lunch hos ”gubbarna”. Det var riktigt skönt ute, inte för varmt,

Hilda har kommit tillbaka efter sin resa till Zimbabwe. Där finns nu varor att köpa – om man har pengar. Men det finns inga mynt, så när man handlar får man inte pengar tillbaka. Man får fylla på med varor istället. Liksom om man skall åka buss och inte har jämna pengar så får man betala mer än vad det kostar. Hennes familj var i alla fall glad  att se henne igen och hon verkade nöjd med sin vistelse. Hon har blivit ännu sötare, tycker jag. Det gjorde henne nog gott att få komma hem ett tag igen. Två år är en lång tid att inte få se sin familj.

Själv har jag kommit igång med pappersexercisen igen, och kom faktiskt en bit på väg. Några handlingar inför årsmötet är klara. Jag har åtagit mig att fixa 60-tals musik till dansen, men det är strul med mina inspelningar.

Först var det problem med att spela in överhuvud taget, trots att jag skulle spela in från egna CD plattor som jag köpt. När jag så skulle spela upp dem idag, så strular det med att jag måste ha licens. Efter några turer – det det mest skulle tjura på för att göra mig på dåligt humör och känna stress (antar jag) – så gick det att spela. Tyvärr verkar ljudet inte vara så bra, vet inte om det är en dålig överföring till datorn från skivan, eller om det är från datorn till en dålig radio via vår fm-sändare. Detta skall jag försöka klura ut i morgon. Då skall jag försöka spela in musiken tillbaka på CD igen för att kunna spela upp i vår anläggning – så får vi se hur det låter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *