Mörka, varma kvällar …

Jag har inte varit på den här sidan sedan i maj 2017. Vet egentligen inte om jag vill skriva här längre. Kanske har denna sida varit en tid i mitt liv då jag känt att jag velat dela med mig av det som hänt i min vardag. Det var ett sätt att hålla kontakten i en tid innan Facebook …

Nu klarar de flesta inte av att inte ”kolla – har det vart nåt” så snart som man inte behöver använda båda händerna samtidigt till något annat. Men det går ganska bra med en hand också – inte minst vid bilkörning. Läskigt tycker jag. Har vid flera tillfällen träffat på telefon fepplande förare både på motorvägen i 120 km som gångtrafikant vid övergångsställen.

Facebook är inte min grej – verkade kul i början, men efter några veckor – Nej Tack! I början fanns t.o.m. planer att länka denna sida till Facebook, liksom Instagram. Men nej tack. Jag medger att jag gärna lägger upp bilder på Instagram – när jag har uppkoppling på min telefon. vilket inte är varje dag denna tid på året som jag tillbringar i Sydafrika. Jag stänger helt ner min WiFi, glömde en gång och blev av med hela potten av min inbetalade summa för mitt kontantkorts abonnemang. Att ha mitt svenska mobilnummer igång är bara att glömma – dyrt.

Men för det mesta tillbringar jag kvällarna på balkongen, som ikväll, och bara njuter av den varma, mörka natten med ljuslyktor från Ikea. Vem vill tänka på att skriva då …

2 reaktioner på ”Mörka, varma kvällar …”

  1. Jag saknar dina inlägg! Det var ju en del av vardagen att kika in och läsa om dina äventyr här!

  2. Jag saknar dem också. Det är längesedan du skrev detta, jag har inte varit här sedan jag skrev inlägget. Kanske kan jag komma igång igen – gillar ju att skriva …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *