Midsommar 2013

 

Den här sidan har varit en plats för mig att skriva ner dagens händelser, en lite ”lagom” avslutning på dagen. Nu ser min vardag inte ut så längre, att jag sitter ner vid dagens slut och tänker igenom vad som hänt under dagen. Det händer så mycket – och långt in på kvällarna.

Just nu befinner jag mig i Hälsingland och firar midsommar. Vi fick en helt fantastisk midsommarafton hos kusinen som bor vid Dellens strand. Det har blivit lite av tradition att vi har brunch där och i år var det middagstid innan vi bröt upp. Detta berodde på att vi hade så trevligt och det är roligt att träffa mina släktingar från trakten. Att utsikten fanns där och att vädret stod oss bi hjälpte till.

Det har blivit en fin egen liten midsommarstång (tradition), grillning av kött som avnjöts på verandan innanför moskitnät. Enda nackdelen med denna trakt, även mygg och knott deltar ibland i vårt firande. Rökning av lax i egen liten låda, underbart gott. Promenad till Ora sand där rester av midsommaraftons sillar intogs på stranden. Kameran har blivit alldeles för mycket bortglömd – som vanligt …

Kusinen fyller år i dag. Stort GRATTIS!

Nu sover alla och det ska jag också göra – men, det där med bilder – de kommer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *