Middag på lokal …

Låter kanske lite tjatigt – men det är ljuvligt att vakna klockan sju och inse att jag inte måste kasta benen över sängkanten … Vi, maken och  jag, kunde vakna i lugn och ro och bara vara.

Efter en slow morning, så tog maken sin vanliga promenad – den blev extra lång idag, tidsmässigt. Vad jag förstår så blev det lunch inkluderat i tiden, liksom eftermiddagsdrink. Själv satt jag med med mitt lilla ”frivilla uppdrag” – Sweas hemsida …  Det tog hela dagen, men har nu kommit en bit på väg – men det är fortfarande mycket kvar att fixa – inte minst länkar …

Maken kom hem och det antyddes om middag – jag är inte mottaglig för sådana antydningar och maken är inte beredd att fixa någon, så det fick bli middag på lokal. Vi gick till en – för oss välkänd lokal – men den har bytt ägare några gånger de sista åren. Köttet vi åt var exellent, men servicen, den var inte dålig, men  … Vi hade en stackars servitör från Zimbabwe, han visste inte mycket om att vara servitör och att servera gäster – men han var trevlig. Vi hoppas att restaurangen överlever så att han kan behålla sitt jobb …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *