Mest urkopplad …

Så blev det då äntligen av … Morgon promenaden. Utrustad med stavar och flipflap – inte det bästa, men just nu ett av de tre alternativ jag har som fungerar. Två par flipflaps och ett par öppna sandaler med ”taxklack” för fint  …  Har tröttnat totalt på mina crocs, och prinsessvarianten kan jag inte ha efter operationen. När tillfälle ges så skall jag ta mig runt i några skoaffärer och se om jag inte kan hitta ett par gympaskor som jag kan få ner fötterna i och sedan också gå.

Nog om fötter. Nästa bekymmer är vår uppkoppling som hoppar ur hela tiden. Jag har svurit några gånger idag då allt bara försvunnit. Nu är jag vis av skadan sedan innan, så jag skriver aldrig direkt i ett mail (Nu åkte jag ur igen …) utan i WorddPad och kopierar in texten. Men det blir tradigt i alla fall med rubriker och adresser. Nu åkte jag ur igen …

Idag kom vår Handyman och hämtade vårt gamla skåp, där vi förvarar våra glas, böcker, brännvin och värdesaker. Det skall målas. Det är naturfärgad ek, men vi har alla andra möbler i mörkt trä, så det ser så udda ut där det står. Verkar som om Handyman, som är snickare tycker att det är synd på ett så vackert skåp, men nu blir det så. Han har lovat att vi skall få det tillbaka i nästa vecka och det hoppas jag verkligen. Det står kassar med böcker överallt, konstigt vilken plats de tar då de inte står i en hylla.

Det blåste upp som och har blåst hela eftermiddagen och tog i ordentligt nu i kväll. Det har varit rena höststämningen av allt tjut i dörrar och fönster. Riktigt mysigt att sitta med tända ljus och läsa. Jag lyfte ner min Rosmarinkruka utifall att och fem minuter senare var det kvav lugnt, vilket det är nu. Men nu får krukan stå kvar på golvet.

Och tiden har fortfarande så bråttom, redan sista november 2009 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *