Många steg blev det …

img_4919.jpg

En söt skyltdocka …

Idag blev det en promenad till centrum, där skulle mina saker på inköpslistan inhandlas. Jag hittade något, men det gällde att inte dröja för länge, vi hade barnen med oss. Nu uppförde de sej exemplariskt, inget grin eller gnäll. Kanske det hjälpte till att maken var med, så när det var dags för mig att prova, så gick de ut på parkeringen och hade ”jätteroligt” … När de roliga var slut, så kom de in, då var även mina provningar slut och vi kunde gå till kassan. Några saker hängde med oprovade, de skall provas i morgonbitti – har löfte om att lämna tillbaka.

Efter lunchen var jag ganska slut och lade mej att vila. Dotterdottern skulle till skolan, och föräldrarna skulle ha sitt första kvartssamtal. Då kom idén upp att vi skulle kunna bli skjutsade till Outlet, ett helt litet köpcentrum med bara outletbutiker. Vem kan säga nej till ett sådant erbjudande. Vi skulle bli upphämtade efter skolan.

Vi gick omkring i butikerna, men det behövs många timmar för att gå igenom och hitta det bästa. Jag gick till mina favoritbutiker och hittade lite, men det viktigaste – sköna skor – hittade jag inte. Jo, ett par, men jag ville se mera och sedan orkade jag inte gå tillbaka. Det bestämdes via telefon (hur bar man sej åt förr i tiden?) att vi skulle äta middag ute, så hela lilla familjen kom och vi möttes på restaurangen. Massor med mat, som vanligt, och frågan om man vill ha med sej resten – i mitt fall motsvarande en normal varmrätt, men, nej tack. I Afrika tar vi med, om maten stämmer, och ger till nattvakten, men här har vi ingen nattvakt.

Lite nyfiken var vi på hur det gått på kvartssamtalet. Föräldrarna var lite undrande om hur dottern klarar av att hålla redan på språken, och alla andra frågor som föräldrar har. Men de fick bara positiva besked och det lyste stolta föräldrar om dem lång väg … 😉 I bakgrunden lyste det en stolt mormor också …

img_4916.jpg
Idag hade vi disco, favorit låt är Diggilo, diggilej …
dans2.jpg
Storasyster visar hur jag skall göra, men jag kan själv …

dans1.jpg
Ser ni, högt uppe i luften, men, sedan orkade vi inte mer …

2 reaktioner på ”Många steg blev det …”

  1. Hej!
    Skönt att du har kryat på dig så du hinner shoppa lite. Ha det bra och hälsa alla från Solveig.

  2. Ja, det känns bra att vara på benen, men expediterna håller gärna avstånd och själv håller jag en näsduk för munnen, hostar i stort sett hela tiden … 😉

    Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *