Många mail har det blivit …

Idag skulle vi träffa en tandläkare, maken och jag. Tiden beställdes för en vecka sedan, liksom hyrbilen för att kunna ta oss dit. Vi skulle göra tre flugor på smällen samtidigt. Första dagen lunch med damerna, andra dagen tandläkarbesök och diverse inköp och tredje dagen styrelsemöte i Paarl.

När vi satt och laddade upp inför tandläkarbesöket så ringde tandläkaren och gav återbud … Visste inte om jag skulle känna mig lättad eller snopen. Vet inte hur maken kände det, men vi bestämde att åka till Canal Walk och shoppa runt lite. Dvs vi skulle köpa spegel till badrummet + hyllor och handdukshängare. Konstgjord växt för att dela av rummet och lite smått och gott … Vi fick tag i en del – men inte allt. Men framför allt – vi hade en trevlig och avslappad dag i detta gigantiska köpcentrum. Vi bestämde oss för att bara flanera och kika runt, vilket vi gjorde och en del av de inköp som blev av var vi mycket nöjda med.

Vi lyckades få plats med en ”Fikus” på stam – nästan 2 m hög och en gigantisk glasvas som den skall stå i. Men än så länge står den bredvid, vi måste hämta sten och sand på stranden för att fylla vasen och gömma krukan – och inte minst för att hindra den från att blåsa omkull då vi får korsdrag. Det är svårt att föreställa sig det korsdrag som ibland uppstår då vi öppnar ytterdörren och vindarna är de ”rätta” …

Väl hemma efter detta äventyr så orkade vi ingenting – jo, glömde, vi köpte ne ny dammsugare också – den gamla lät som den var på ut i rymden. Vi lade på en rulle och tittade på ett svenskt komikerprogram – det var vad vi klarade av.

Efteråt satt jag till ca 01.30 och rensade gamla mail – fick en chock då jag konstaterade att jag hade ca 1700 utgående mail sedan mars 2008 – är nu nere i drygt 900 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *