Många böcker hinner det bli …

Kan man skriva att man nästan, men bara nästan, tröttnat på solen. Nej! det kan man inte. Men som svensk så måste man ju sitta ute och njuta av vädret. Vilket vi också gör, men det blir inget annat gjort. Jag har börjat på en ny bok. Till o med maken har tagit i en bok, tidningen räcker inte till för alla dessa timmar.

Men, jag har också plockat fram för att  börja trycka mina mönster. Fast det blev som vanligt, inte rätt grejer … Hade tänkt sitta i skuggan och måla schablon med textilkritor på en skrivskiva i knät, inte släpa fram bänkskiva och alla färgburkar. Glad ihågen tog jag fram strykbrädan och strök tyget slätt, klippte till bitarna och så kritorna. En speciell sorts krita som man målar på med pensel, det syns inte att det kommer från en krita – kladdfritt och bra. Jag hade naturligtvis inte rätt nyans. Snopet, det är inte meningen att det skall fungera enkelt, jag måste nu fram med hela aresenalen. Så får det bli, men inte föränn i morgon …

Nu skall jag lägga mej och fortsätta läsa i min bok. Måste få alla mord ur huvudet från den deckare som jag tittade på ikväll …

PS. Har nu fått veta vem som har flygplan och amfibiebil, det är samma person. Skulle gärna vilja ha bilen, men flygplan – när skall man hinna åka allt. Och, var parkerar men ett flygplan i stan?  Nä, inget flygplan för mej …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *