Många blev det …

Dagen har ägnats åt föreningen – igen. Jag fortsatte i morse men det är så mycket som kräver referenser bakåt, mycket av det finns i mailen. Ca 900 st har det ramlat in det sista året … Inte undra på att jag inte kommer ihåg vad som stod i dem eller vilket datum de kom. Jag satte mig helt enkelt och började rensa bakifrån. Kopierade det som var viktigt, skrev ut, arkiverade och deletade. Jag kom igenom 400 mail idag. Skall väl erkänna att jag inte läste alla – fick helt enkelt lita på fingertoppskänslan om de var viktiga eller inte.

Det var ganska intressant att sitta och minnas tillbaka i tiden. En del var mycket roligt och annat gjorde mig lika ledsen nu, som då de en gång damp ner i boxen. Nu är de elaka mailen ordentligt deletade … 😉

Maken ringde från stan och undrade om jag hade tid att äta lunch och det hade jag, så vi sågs ute på restaurang och åt. Riktigt trevligt att ha en date med maken, vi ser väl lite mer slitna ut nu än då vi hade våra första dejter, men vi har fortfarande trevligt. Och som jag skrev häromdagen, det är så kul  att sitta och titta på folk. Här finns alla varianter. Från den flottaste till den mest underliga eller till o med sjabbiga, men ingen glor, utom maken och jag då förståss, här får man vara som man är – inget konstigt med det.

Klockan kvart i åtta gav jag upp mina mail och satte mig och umgicks lite med maken innan jag laddade videon med en rulle Midsomer Murders … Att det fortfarande finns människor kvar där i trakterna. Jag har dessutom flera avsnitt kvar så det hinner gå åt några fler …

Avslutade med att läsa i boken om Göran Persson, vet inte om jag skrivit att jag börjadepå den i helgen. Men jag orkar bara några sidor i taget, har svårt för den självgoda tonen, åtminstone i början på boken. Hoppas att det ändrar sig, för det är ju en intressant historia trots allt med alla olika personer som figurerar runt honom.

Kameran har jag fortfarande inte en tanke på – skall försöka skärpa mig. Amaryllisen har slagit ut och den är så vacker, fast jag kan ju använda en bild på den från förra året. Den var vacker då också – det är ju samma lök, men årets blomma. Den klarar sig fint här under vintern, när vi kommer tilbaka klipper vi av bladen och vattnar den och sedan kommer den igång på några veckor. Hoppas det finns nya lökar att köpa till jul, då lär ju inte den här ha några blommor längre …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *