Måndag …

Måndag och vardag igen … vad skall jag ta mig till? Inga deadlines, mailen var tom när jag öppnade – inte minst tio akutmeddelanden.

Jag satte mig ner för att njuta – hyrbilen stod i garaget – men det blev ingenting av nånting. Jag kände mig bara konstig och tom. Har nu levt med SWEA:s deadlines sedan i februari och så är det bara över … 😉 Kom mig inte för att ens ta bilen för den shoppingrunda, som jag längtat efter de senaste månaderna, utan maken. Dvs – inte shopping i den mening man skulle kunna tro – jag vill hitta butiker med textilfärger och tyger. Maken hatar dessa utflykter, det är totalt meningslöst för honom att komma in i en butik med bara tygrullar, och jag som springer omkring och känner på alla vita eller offwhite. (Måste veta om det är bomull eller inte.) Det är svårt att hitta ren bomull här i CT. Så annorlunda mot Dar es Salaam, där alla hade det och till priser man inte kunde drömma om.

Maken tillbringade dagen på golfbanan – först med ett golfpro, som skall tala om för honom vad han gör för fel. Sedan med de andra gubbarna, som spelar så mycket bättre … Han vill helst inte och kommer hem helt slut och med en värkande rygg. Desto mer övertygad blir jag om att detta är precis vad han skall göra – helst två gånger i veckan. Han får bättre kondition och jag får lite tid för mig själv. Elaka jag …

Våra gamla Amaryllislökar, från förra året, blommar tacksamt …
img_2807.jpg

2 reaktioner på ”Måndag …”

  1. Hej igen Tusen TACK för den fina Blomsterkorgen, ni får ha det så bra i Jul Kram från Ulla och Olle

  2. Det var roligt att den kom fram …
    Men din kommentar har kommit på helt galen dag … 😉 Du har ju inte ens fått den än … 😉
    Kram
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *