Lunch, textiltryck och middag …

Idag åt maken och jag lunch med en svensk dam som är gift med en man som bott här i Sydarika sedan åttio-talet. Vi hade inte träffat dem tidigare, men det blev en mycket trevlig lunch. Många skratt … Sedan gick vi, kvinnan – en blivande SWEA, och jag hem till mig där två andra sweor anslöt och jag pratade om textiltryck. Vi gjorde några små försök och bestämde att träffas igen om två veckor då de skulle ta fram mönster och vi skulle trycka på allvar. Jag tyckte det var så trevligt att få ”bara vara” utan protokoll och annat, och jag hade så trevligt.

På kvällen var vi bjudna till ett svenskt par, och när vi kom dit visade det sig att vi var många som var inbjudna. Så trevligt! Vi blev serverade vin vid ankomsten och ”snittar” – bl.a. svenskt knäckebröd med kaviar …!!!  Huvudrätten var också så god och vi fick till och med riktig lingonsylt – kan det bli bättre… Tack för en trevlig kväll!!

Här på min bloggsida skriver jag alltid om dagen som varit, och om hur jag upplever den – bra eller dåligt – det är en dagbok om min vardag. Sista året har bloggen till stor del handlat om SWEA Sydafrika – helt enkelt på grund av att SWEA-aktiviteter kommit att dominera mina dagar. Detta har påverkat mitt liv, och inte minst mitt privatliv tillsammans med maken. Han har fått stå ut med mycket, göra mycket för sig själv, medan jag suttit här framför datorn. Jag har aldrig beklagat mig om min arbetsbörda i SWEA. Men på min egen bloggsida skriver jag vad jag vill, om hur jag upplever min vardag och min verklighet. Jag namnger aldrig någon, och om någon tar illa vid sig så kan jag bara beklaga. Jag tänker fortsätta att skriva i samma tonläge och i samma anda…

img_3103.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *