Ljuvliga tider …

img_0407.jpg
Denna bild är till dotterdottern, hon var med och satte lökarna förra året ….

Vi vaknade till en strålande dag. Natten var så där, det kommer att ta tid att vänja sej  vid vår smala säng – vi är ju vana att sova i king size, där man får ropa till varandra. Inte fråga om det i denna säng, här är man medveten om varandra hela tiden.

Det blev morgonte ute i det gröna, under körsbärsträdet som slår ut i blom vilken dag som helst, en liten dansk därtill och livet var så där ljuvligt som det är i vissa stunder. Jag hade besämt mej för att ta det lugnt, och satt mest och bara latade mej. Tog sista dosen av min medicin, nu hoppas jag att det är slut med halsont och förkylningar på några år. Det mesta jag gjorde var att gå runt och inspekterade lite som skall tas om hand i sommar. Helst före maj månads utgång, då halva lilla familjen från CA kommer.

Maken grävde om komposten, så nu kan vi börja ”samla” igen. Den är ett litet underverk, vi lägger dit avfall och får jord tillbaka. Ja, den faktiskt försörjer oss med jord, även om vi köper lite emellanåt så är det många säckar som vi slipper släpa hit.

Jo, jag gjorde faktiskt lite nytta också, jag planterade de penséer som vi köpte med oss för att få lite blomning på altanen. Annars flödar det av blommande påskliljor och scilla – ja även gullvivor – så vackert …

img_0405.jpg
Vilken dag som helst …

img_0417.jpg
En som njuter av livet, eller är det solen … ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *