Lite pyssel …

Idag vaknade jag återigen i min skön säng här i Årsta. Maken, som var uppe innan mig, hade satt igån radion och det var härligt att vakna till ett minnes/nöjes-program om Povel Ramels alster. Det sänds varje söndags morgon kl 8.30. Jag blir i alla fall på gott humör. Vilket geni …

Sedan har det varit en lugn dag för min del. Jag har plockat lite med prylar och fixat lite med andra prylar. Jag har också försökt att ladda in några program i min nyförvärvade ipod, som jag fick i födelsedagspresent. Jag lyckades med ett program av spanarna, men inget annat. När jag efter några timmar gav upp så hade samma program laddats upp ca 15 gånger, men inte de efterföljande.
Nu avslutar jag kvällen med en engelsk deckare? eller vad det är. Men eftersom den går på fyran så får man finna sej i att mitt i så skall det vara ett långt inslag av reklam, följt av nyheter, och ytterligare ett långt reklaminslag innan det är dags att försöka komma ihåg vad det var man såg och det hela kan fortsätta.

På nyherna talar man om kriget mellan Ryssland och ett land jag inte hört talas om, än mindre vart det låg …

Klockan slår fortfarande helt fel, jag har inte tagit mej tid till att försöka fixa det hela. Får se i morgon hur jag gör. Enklast är väl att stanna klockan och sätta igång den då den slår rätt. Jag försökte ju ”köra fort” över heltimmen, men det lyckades inte alls.

Det blev ingen solnedgång att fotografera idag …

2 reaktioner på ”Lite pyssel …”

  1. Vilken tur att du har en skön säng i stan nu när du skall tillbringa några dagar där kanske längre tid. Lycka till imorgon tisdag önskar din väninna från Alnö.

    Jag har börjat jobba idag efter 3 veckors semester men det känns ganska bra trots allt.

  2. Tack så mycket! Det behövs … 😉 Jo, sängen är skön, och jag ser fram emot att kunna ligga där utan dåligt samvete …
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *