Lapp på lapp …

Varenda stygn är sytt för hand ...
Varenda stygn är sytt för hand ...

Idag hade vi tänkt åka runt lite med hyrbilen och kika lite och sedan inta lunch i Hout Bay på Mariners Wharf. Nu kom jag ihåg att det skulle vara en quilt-utställning och eftersom vår gäst är intresserad så gav vi oss i väg med karta, vägbeskrivning, termos med kaffe och varsin macka. Jag hade också min stickning med – vet att det kan ta tid då det också är en del föreläsningar innan man får se olika alster – förutom de som redan hänger på väggarna.

Det är helt otroligt vilken fantasi och hur duktiga och skickliga många är … Vår gäst blev inspirerad och fick många idéer om vad hon skulle göra då hon kommer hem. Även jag fick en del idéer.

Nöjda åkte vi hem och hämtade maken och styrde kosan mot Hout Bay för en sen lunch/tidig middag och njöt av en god måltid och härlig utsikt. Vädret var innesittarväder, men det gjorde inget.

Vi återvände hem, men det var så fantastiska moln så vi var tvugna att stanna och fotografera. Det blev tidig sänggång för vår gäst och maken. Med mig var det som vanligt …

(Eftersom det är ”som vanligt”, så måste jag nu i säng – igen.  Kl är över två på natten och jag hinner inte få upp fler bilder idag – de har nu kommit in – nästa natt …)

...
...
Fantastiska moln över Taffelberget ...
Fantastiska moln över Taffelberget ...
Vi hade en trevlig kväll med god mat ... ;-)
Vi hade en trevlig kväll med god mat ... 😉
Fantastiska moln över Camps Bay ...
Fantastiska moln över Camps Bay ...
...
...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *