Kungligt, men …

Vilken härlig dag … Den har gått i slapphetens tecken och jag delade den med maken och kusinen som anlände på förmiddagen i god tid för att vi skulle hinna med att titta på det kungliga bröllopet. Vi blev lite besvikna – visserligen blev de gifta med varandra och bruden hade en helt fantastisk klänning. De var fina och allt det där – men … Vi ville ju se Victoria!

Det hade varit roligt att få se de andra kungligheterna också som rest dit. Men kamera männen ville annorlunda. Vi fick inte se någon knappt – jo, Fergus två döttrar, som såg ut som om de skulle vara med i någon varieté eller nå’t … och drottningen i kycklinggult. Min beundran för henne och hennes make, med tanke på åldern. I övrigt så var det hattarna som dominerade. Nu verkade det som om de flesta inte kunde se något av ceremonin i alla fall på grund av kyrkans utformning – men de som satt bra till hade antagligen ett antal hattar i vägen.

Vi fick en trevlig dag i alla fall, med eller utan kungligheter – vi blev sittande på altanen och reste oss bara då det var dags för mat eller dryck. Solen sken på oss och vi var glada att vi har lä för nordanvinden. Det var shorts och barfota som gällde.

Nu blev det för sent i kväll (natt) igen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *