Kom ihåg kameran …

Ja, gissa vad jag har gjort idag …? Jo, gamla dokument och nya … Har kommit en bit på väg, men inte alls så mycket som jag borde. Det blev en lunch på stan med maken idag också – det är ju ingen som lagar mat här hemma … Vi gick till ”gubbarna”, dvs vårt gamla stamställe. Där var sig likt, men det är inte färdigt på deras lilla gård än så vi fick sitta inne. Den enda skillnaden var att jag istället för att äta en sallad tog en varm rätt. Den ena gubben, som alltid har kortbyxor och kortärmad skjorta, hade långbyxor och tröja och skjorta … Ja, även maken hade långbyxor idag. Han började i morse med kortbyxor, men kom hem och bytte när han varit ute och köpt tidningen.

Jag tycker det är skönt väder, behöver inte ha så dåligt samvete att jag sitter här framför datorn hela dagarna. Men det blev en liten promenad ner till havet. Där gick stora vågor idag, det blåste inte särskilt mycket, så det måste vara ”gamla” vågor från något oväder längre söderut.

Pratade med en väninna som bor några mil inåt landet och där spöregnade det idag, men här sken solen från en blå himmel. Och i kväll var det fullmåne och klar himmel norrut, men söderut så låg det ett tjockt stråk med svarta moln, men man såg tydligt stjärnorna under kanten på molnet – mycket effektfullt …

Jag satt i några timmar i kväll för att lägga upp en grej på föreningens hemsida, men vart den tog vägen vet jag inte – för den syns inte. När klockan var strax före nio gav jag upp och det fick bli fredagskväll med en rulle i stället. Skall bli spännande att se om jag kan hitta ”grejen” i morgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *