Knak o brak…

Vi lämnade tillbaka brödbilen idag, de var så glada att få den tillbaka och kollade så att vi inte hade glömt något bröd kvar i bagageluckan…

På vägen tillbaka så det blev det äntligen av att gå in o beställa massage – som jag tänkt göra sedan vi kom i november. Det var bara det att just nu hade de ingen massör, men en kiropraktiker. Jag var modig o beställde tid, två timmar senare fick jag komma. Han kände o tryckte in fingrarna i hullet, att de kan känna genom allt – inklusive kläder… och innan han bände så satte han några nålar… Sedan knäckte han och det knakade o nästan brakade. Konstigt hur man kan knyckla ihop en människa och hon fortfarande håller ihop… Upplevde en del sensationer… men kände mej helt ok när jag gick därifrån. Bl a fick han ordning på mina axlar som jag inte orkat räta upp de senaste månaderna. Kändes väldigt konstigt med huvudet, trodde nästan jag skulle tappa det innan jag hittade balansen.

Eftersom jag linkat fram så konstigt de senaste veckorna, så har det blivit ont på andra ställen i min fot, dessa försvann också meddetsamma, även om lite smygit sej tillbaka ikväll. Har också fått lite ont i en nackmuskel, men huvudet sitter fortfarande rakt upp… På onsdag skall jag komma tillbaka, då får vi se vad som händer. Han påpekade att man inte kan rätta till allt på en gång, utan det kommer nog att ta 4-5 gånger.

Har kommit gång lite med mitt eget, bara lite smått, tar sådan tid att bara hitta de grejor jag behöver, har inget riktigt arbetsbord eller organiserad arbetsplats. Har i alla fall en bricka där jag samlar allt. Imorgon skall jag köpta tyg, som skall tvättas o förhoppningsvis så kan jag trycka på torsdag. Eftermiddagen har ägnats åt lite skisser o färgförslag, men blir lite halvdant då jag inte har ordentliga färger. Har i alla fall några nya idéer, så får vi se om det kan bli något.

Kvällen är ljuvlig och jag sitter här ute på balkongen och vill helst inte gå in o lägga mej. Kanske man skall fundera på en säng härute, men det kanske blir för mycket av det goda… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *