Kan bli en lång natt …

Sitter på flygplatsen i Malaysia. Mitt plan som skulle avgå kl 01.30 verkar vara försenat till kl 8.00 i morgon bitti – första beskedet …

Har hittat en soffa – där jag brett ut mig. Kan nu inte gå härifrån för då blir den upptagen direkt. Vi som sitter här är antagligen inbokade på just denna flight. De flesta andra har redan avgått. Jobbigast är att jag håller på att bli förkyld och att den internetuppkoppling som de håller med bara gäller i två timmar. Vad ska man göra sedan … Törs ju inte somna – vet ju inte riktigt vad som ska ske. De skriver att senaste beräknade tiden för boarding är kl.8.00 – vilket gör att man inte riktigt vet.

Ja, det blir som det blir …

2 reaktioner på ”Kan bli en lång natt …”

  1. Jag blev mycket imponerad och känner att jag gärna kommer tillbaka …
    /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *