Kalas …

img_0775.jpg
Vi skall hissa flaggan idag …

Det börjar bli så att jag kan skriva, samma – samma, om vädret menar jag. Vi får vara tacksamma för varje dag som vi vaknar och det är så här ljuvligt.

Idag skulle sonen firas, han har födelsedag i morgon. Så vi packade in oss i bilen – det blir verkligen packat med tre vuxna och två barnstolar … Vi var något sena, för den yngste behöver sin eftermiddagssömn om det inte skall vara alltför grinigt. När vi var på väg, så hände något med bilen och sedan ville den inte gå. Vi blev stående mitt i en vägkorsning… Kul, men jag gissade vad problemet var – vi råkade ut för samma för något år sedan. En ”plupp” som lossnade på motorblocket … Eftersom det är en turbo, så händer något med lufttrycket som gör att den stannar. Jag lyckades få igång den igen och ta mej från korsningen. Sedan öppnade vi motorhuven och letade efter motorblocket – inte helt enkelt. Vi kom inte ihåg längre …  men, vi hittade en plupp som åkt ur och den gav vi oss på med skruvmejsel och något som gick att slå med, och vi lyckades faktiskt. Bilen gick igång igen och vi kom fram till kalaset.

Det blev ett trevligt kalas, med god tårta. De andra hade varit vänliga och lämnat lite till oss, vi var ju lite sena. Barnen lekte och hade så roligt. Vi blev kvar så länge att familjen fick bjuda oss på middag. Jättegott grillat – vilken dag vi fick!

Vi tog oss hem också.
(Jag har lagt inte lite bilder på gårdagen också…)

img_0779.jpg
Det finns en häftig sandlåda här …

img_0780.jpg
Ett glatt gäng …

img_0783.jpg
Barnbarnet knyter fast hunden …

img_0791.jpg
Den yngste är en hejare på fotboll …

img_0794.jpg
Vi sitter vid eget bord …

img_0796.jpg
Nu sitter vi på gräsmattan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *