Inte mitt iv …

Just nu är det helt vansinnigt … Har hamnat i ett läge där jag trodde att jag skulle skriva ett programblad – men har blivit någon slags sambandscentral där det ramlar in listor i parti och minut. Utan rubriker och innehållet stämmer inte heller … Så att ens fundera på något att skriva om här – glöm det. Om jag hade kommit på något så skulle ingen orka läsa – tro mej. Inte ens maken gillar läget längre…

Råkade gå förbi matrumsavdelningen och fascinerades av ljuset ….
img_2046.jpg

2 reaktioner på ”Inte mitt iv …”

  1. Gomorron!
    Kan glädja dig med att jag åxå tycker att dagens bild är vacker!!.En bild för Jigidi? Själv har jag stökat med Moas rum. Det är numera tapetserat med fondvägg och skall måla de andra väggarna en andra gång idag. Det var om ”rum”, sen återstår tid……
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *