Inte långsamt, men ….

Nu är jag tillbaka i stan och har mina 7,2mb, vilken skillnad i hastighet – bara det att nu orkar jag inte åstadkomma något – barnbarnet är inte jobbigt, inte alls – men väldigt närvarande och där vill jag också vara.

Vi lämnade tillbaka honom idag då vi firade hans mammas födelsedag (som egentligen är i morgon). Det blev jordgubbstårta utom hus. Gick alldeles utmärkt med hjälp av filtar, men det var inte helt fel att flytta in när tårtan var uppäten.

Så, så här efteråt gäller samma för mig, tidig sänggång – även om klockan redan är efter midnatt. Men det får vi skylla på Van Veteren …

Lovar att skärpa till mig de dagar som kommer. Man har lovat dåligt väder och då trivs jag ganska bra med att sitta här i min lilla hörna.  Så, något skall jag väl kunna komma ikapp …

2 reaktioner på ”Inte långsamt, men ….”

 1. Å där sitter du och pratar väder……..Här regnade det när jag anlände i går och ca +5. Inte bättre i morse, men nu skiner solen.Kl är 19 och det tar ett tag till innan solen försvinner- Det är ljust dygnet runt, men midnattssolen kommer först runt den 17 maj……..Alltså inte bara nationaldag.
  Fått den lyxen att ha ”bredvidgång” i dagarna tre. Annars är det skarpt läge från början. Lättförtjänta pengar enl mitt tycke.
  Bor jättefint med två andra svenskar. Allt finns för att klara det dagliga livet.
  Ha det gott så länge!
  Kram
  Kicki

 2. Skönt att du är på plats och att allt verkar bra. Vi hörs!!
  Kram
  M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *