Inställt …

Nu börjar det kännas jobbigt. Vårt flygbolag kan inte göra något, vårt visum går ut den 10 april. Sonen och dottern är fantastiska och ställer upp och försöker hjälpa till. Jag i min enfald tänkte att det vore inte helt fel att stanna här några veckor extra om visumet fixar sig. Alla säger att det måste det göra – finns inga flyg så kan man ju inte ta sig härifrån.

Vi får veta att vårt flygbolag Condor – jag namnger dem därför att de inte uppfyllde våra förväntningar på resan. De har ställt in sina flygningar till Kapstaden och slingan på deras hemsida som talar om att de tar hem sina resenärer är nu borttagen.

Vi betalade dubbla biljettpriset för en Premium ekonomi. Har åkt denna kategori tidigare och alltid varit nöjda med frikostigare säten och service. På detta bolag bestod prisskillnaden i en tryckt matsedel och metallbestick. Det var lika trånga säten som i ekonomiklass, man fick inte servetter att tvätta händerna vid ankomst, inte vattenflaskor osv, osv. Med andra ord urusel service. Vi har flugit i vanlig ekonomiklass med så många andra bolag och de har haft service långt över detta för halva priset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *