Inget fungerar – som vanligt …

har nu försökt att ladda upp text och bilder … men. Gör ett sista försök för i kväll …

Idag är det nästan som vanligt igen. Telefonen fungerar inte – men så är det ganska ofta när vi kommer. Bredband lär dröja innan vi får igen. Maken har varit iväg och lyssnat idag och det verkar som om det blir mest lönsamt att fortsätta med adsl. Stor skillnad i pris och framför allt hur många gigs vi får. Men det finns några konkurrenter som ska kollas – men det är ju lite svårt då man inte har uppkoppling … Det får bli middag ute i kväll igen, på restaurang med uppkoppling. Hade tänkt gå till ett café medan maken var på Telkom, men hade inte en sekin i plånboken. Nu har jag fått mig tilldelat en pott, men nu är caféet stängt.

Förkylningen verkar ha nått sin kulmen i natt – fick inte många timmars sömn. När jag äntligen somnade började duvan … Finns det något mer irriterande än en Red eye duva som lockar på sin hona – tror inte det. Jag trodde dessutom att den satt på balkongen, var tvungen att stapla upp för att skrämma bort den. Men den satt på ett takutsprång ovanför sovrummet – och då kunde jag inget göra. Själv svalde jag en Ipren och somnade så småningom. Det blev en mycket sen morgon för min del. Mår fortfarande inget vidare, men förhoppningsvis är förkylningen på väg att fada ut.

2 reaktioner på ”Inget fungerar – som vanligt …”

  1. Hej på Er! Skönt att höra att resan gått bra och att ni är på plats. Här hemma är det dis och ca 4grader varmt. Tråkigt med uppkopplingarna för nu väntar vi på bilder igen. Ha det fortsatt bra i värmen. Kram.

  2. Ja, ni lär nog få vänta om jag inte går till detta nygamla ställe där jag nu sitter och blir ompysslad av personalen. Har druckit en fantastisk färskpressad juice och dricker starkt, gott kaffe. Nu ska jag försöka ladda in vad jag åstadkommit.
    Här var också dis i morse, men nu skiner solen på datorn genom takfönstret.
    Må så gott – det går vi!!
    Kram
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *