Ingen roligare dag …

Dagen startade bra, den minste sov hela natten till kl halv fem, vilken skillnad ! När sedan lilla mamma tog honom vid 6-tiden, så märkte jag ingenting och sov i godan ro ytterligare en timme. Det var visserligen mulet, men man hade lovat bättre och det blev det. Han med tre omgångar med tvättmaskinen och att få det torrt. Eftermiddagen blev lite si o så med vädret och vi trodde på regn vid några tillfällen, men så blev det inte.

Barnen var också si och så, mest så. Vet inte vad som tog åt dem idag. Ena minuten som två små solstrålar, för att nästa förvandlas till små griniga typer. De till o med försökte puckla på varandra vid dessa tillfällen … De lyckades med att få mej ganska grinig vid några tillfällen. Jenny sa då att hon tyckte att jag skulle vara en glad mormor …

För att göra dem lite glada, så tog jag den lille på armen och vi gick ner för berget för att se om smultronen var mogna. Vi hittade en del mogna, som Jenny fick. Hon var då så gullig att hon tyckte att jag skulle ta det rödaste … Som tur var tog jag det inte, för när vi inte hittade fler så blev hon på det dåliga humöret igen och sa att: ”Jag vill hitta fler röda smultron …”. Jag försökte förklara att smultron mognar när de vill, men det ville inte hon. Så den lilla utflykten resulterade i än mer gnäll.

Nästa avledningsmanöver blev att be henne vattna några plantor, som resulterade i att hela gräsmattan blev ordentligt blöt, liksom hennes strumpor. Men, sedan hade vi faktiskt en mycket mysig stund på altanen, när båda ätit och då maten passade. Jag lyckades filma en härlig sekvens när de lekte. De lille var så förtjust så han hickade … Nu sover de i alla fall och ser ut som två små änglar … Och mormor har redan glömt …

img_0174.jpg

Min syster bestämde att hon skulle ta hand om allt och mata mej idag …

img_0179.jpg

Efter maten lekte vi, jag älskar när hon vill leka med mej …

img_0182.jpg

Men ibland blir det lite spännande …

img_0191.jpg

En ”vuxenbild”, så här grönt blev det igen efter regnet …

img_0193.jpg

Jag bestämde att det behövde vattnas en del …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *