I Ramels anda …

img_2905.jpg

I morse försov jag mig, och eftersom maken inte väckte mig (vilket har hänt förr), så misstänker jag att han vill ha sina morgnar ifred … Vädret är varmt nu igen, så vi drack te på balkongen, och där blev vi sittande ett tag – så frukosten blev brunch.  Jag talade i telefon med en annan swea och hon påpekade att det var fredag, och undrade om det kunde tänkas dyka upp någon swea på vår fredagslunch. Vi bestämde att vi går dit, med våra gubbar och dricker en kopp kaffe så får vi se.

Det dök inte upp någon annan, men vi hade några trevliga timmar då vi drack vin och kaffe. Tiden gick så fort att vi faktiskt inte fattade att det gått några timmar. Gården är så vacker att det är lätt att glömma tiden. Innan vi gick så stal vi med oss några skott. Man skall ju stjäla skott. Vi var mycket diskreta och tog sådana som borde ha blivit beskurna …  😉

Sedan invigde jag min julklapp från maken. Ett elektriskt fotbad. Eftersom det var varmt bestämde jag mig för att sitta på balkongen. Det stod att det skulle vara lågbullernivå – det kanske det var – men jag skämdes för grannarna. Det lät som om jag damsög ett bubbelbad. Skönt var det i alla fall, och nu är fötterna välmående igen. Det hann inte bli någon färg på naglarna – det får bli en annan dag. Det blev Povel Ramel istället, hela kvällen, bara så bra. Till o med maken höll sig vaken till efter 24 …

img_2906.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *